Sensationeel Genieten & Mentale Welgesteldheid

Tantra Massage is een vorm van sensuele massage waarbij de focus ligt op de primaire erogene zones van het lichaam. De massage integreert verschillende technieken uit diverse leringen over massage met invloeden geïnspireerd door yoga, bioenergetics, en seksuele therapie.

Een Langere Sessie

Ayda’s Tantra massage is een langere sessie dan de standaard sensuele massage waarin het doel pure ontspanning is, vervolgens sensueel genot en  uiteindelijk  bevordering van de mentale welgesteldheid.
Aanvullend op het combineren van diverse Tantra-technieken en technieken gebaseerd op eeuwenoude Thaise massagetherapie gebruikt Ayda een selectie aan instrumenten met verschillende texturen (bijv. veren, latex) welke diverse effecten op de huid en het zenuwstelsel hebben. Deze zalige en soms verrassende prikkels helpen bij het accepteren van nieuwe sensaties en nieuwe ervaringen in het algemeen.

Verrassend

Net zoals bij de standaard sensuele massage zal de sessie met een explosief orgasme eindigen. Terwijl je de stress weg voelt glijden en je langzaam de grond weer raakt zul je je herboren voelen. Klaar om er weer tegenaan te gaan. Maar, wellicht, vooral blij verrast met de ontdekking van wat de ervaring van een Tantra massage en de verschillende technieken voor positieve effecten met zich meebrengt.

Het gaat echter niet alleen om de bestemming. Het gaat evengoed om de weg er naartoe. En je kunt deze weg bewandelen door een afspraak te maken voor een Tantra Massage met de kundige, sensuele en prachtige Ayda op een discrete en centrale locatie in Amsterdam of Almere.

De Massageruimte en Voorzieningen

Ayda ontvangt haar klanten in een fraai appartement in centraal Amsterdam of Almere. De kamers waar de massages gegeven worden is zo ingericht dat je helemaal op kunt gaan in jouw erotische ervaring. Een comfortabel matras, geurkaarsen, gedimde en smaakvolle verlichting… alles aan de ervaring straalt kwaliteit uit.

Douchevoorziening
Opfrissen (voor en na)

Schone Handdoeken
en een selectie douchegels

Assortiment Aromatische Oliën
inclusief geurloze massage-olie

Prijs

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

70

minuten

€200

Incl. Happy End

Maak Een Afspraak

Hoe Werkt Het

1. Maak Een Afspraak

Bel, sms of WhatsApp Ayda voor het maken van een afspraak. Zodra de afspraak is ingepland zal ze je het adres toesturen.

2. Ontvangst En Betaling

Ayda verwelkomt je bij aankomst in haar appartement. Dit is het moment waarop de betaling voor de massage wordt voldaan.

3. Douchen En Opfrissen

Ayda voorziet je van een schone handdoek en laat je de badkamer zien waar je jezelf kunt opfrissen en voorbereiden op de massage.

4. Genieten Van De Massage

Je bent helemaal klaar voor de massage. Vanaf nu hoef je alleen nog op het matras te gaan liggen, ontspannen en genieten van je sensuele ervaring.

Maak Een Afspraak

OF STEL EEN VRAAG

Ayda heeft diverse sexy outfits beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Voel je niet opgelaten om contact met haar op te nemen via WhatsApp.
Ayda zal met plezier aan je wensen voldoen.

Bellen of WhatsAppen

+31687563386

Maak Een Afspraak

OF STEL EEN VRAAG

Ayda heeft diverse sexy outfits beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Voel je niet opgelaten om contact met haar op te nemen via WhatsApp. Ayda zal met plezier aan je wensen voldoen.

Bellen of WhatsAppen

+31687563386