Erotische Massage

Ben je klaar voor een sensuele sensatie? Als je een erotische massage met de mooie en elegante Ayda boekt zal ze je met haar prachtige lach, onweerstaanbare charmes en waanzinnige lichaam meenemen naar de zevende hemel. In eerste instantie begint Ayda met een ontspanningsmassage. Dankzij haar natuurlijke vriendelijkheid en kalme aura voel je je meteen op je gemak bij haar. Het is deze unieke combinatie die een sessie met Ayda zo verslavend maakt.

Professioneel opgeleid

Ayda is professioneel opgeleid in de ambacht van traditionele Thaise massage. Je kunt haar dan ook gerust vertellen wat voor soort massage je voorkeur heeft. Veel gesport de laatste tijd en kun je wel een stevige massage gebruiken? Of wil je toch liever een ontspannende massage? In dat geval hoef je niets te zeggen. Ayda zal er zorg voor dragen dat je optimaal kunt genieten van de erotische ervaring waar je zo naar uit hebt gekeken sinds het maken van de afspraak.

De lange reis naar een Happy Ending

Naargelang de massage vordert en Ayda’s magische handen en de kalmerende pianomuziek je compleet tot rust hebben gebracht zal ze je verrassen met haar subtiele en stoute geplaag. Golven van plezier bouwen langzaam op naar de onweerstaanbare drang om tot een climax te komen… Dit is precies het moment waarop Ayda je zal vragen om je om te draaien. Terwijl het geplaag wordt voortgezet en langzame sensuele strelingen over en rondom de erogene zones je helemaal wild maken zal Ayda langzaam en kundig naar een explosief en zeer bevredigende climax toewerken. Erotische massage op zijn allerbest. Een ervaring die je niet wilt missen! Een bijzonder prettig einde (‘happy ending’) als besluit op een lange, memorabele reis.

Deze massage is voor diegenen die op zoek zijn naar een passieve, erotische ervaring waar ze zich compleet aan over kunnen geven. Het hoofddoel is om een hoogstaande, ongehaaste service te bieden.

Ayda
Ayda Erotic Thai Massage
Ayda Erotic Thai Massage

De Massageruimte en Voorzieningen

De knusse massagekamer

Ayda ontvangt haar klanten in een fraai appartement in Amsterdam of Almere. De kamers waar de massage gegeven wordt zijn zo ingericht dat je helemaal op kunt gaan in jouw erotische ervaring. Een comfortabel matras, geurkaarsen, gedimde en smaakvolle verlichting… alles aan de ervaring straalt kwaliteit uit.

Douchevoorziening
Opfrissen (voor en na)

Schone Handdoeken
en een selectie douchegels

Assortiment Aromatische Oliën
inclusief geurloze massage-olie

Prijzen

hr

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

60

minuten

€150

Incl. Happy End

POPULAIR

Maak een Afspraak
Erotic Thai Massage Am

Hoe Werkt Het

1. Maak een Afspraak

Bel, sms of WhatsApp Ayda voor het maken van een afspraak. Zodra de afspraak is ingepland zal ze je het adres toesturen.

2. Ontvangst en Betaling

Ayda verwelkomt je bij aankomst in haar appartement. Dit is het moment waarop de betaling voor de massage wordt voldaan.

3. Douchen en Opfrissen

Ayda voorziet je van een schone handdoek en laat je de badkamer zien waar je jezelf kunt opfrissen en voorbereiden op de massage.

4. Genieten van de Massage

Je bent helemaal klaar voor de massage. Vanaf nu hoef je alleen nog op het matras te gaan liggen, ontspannen en genieten van je erotische ervaring.

Maak Een Afspraak

OF STEL EEN VRAAG

Ayda heeft diverse sexy outfits beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Voel je niet opgelaten om contact met haar op te nemen via WhatsApp.
Ayda zal met plezier aan je wensen voldoen.

Bellen of WhatsAppen

+31687563386

Maak Een Afspraak

OF STEL EEN VRAAG

Ayda heeft diverse sexy outfits beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Voel je niet opgelaten om contact met haar op te nemen via WhatsApp. Ayda zal met plezier aan je wensen voldoen.

Bellen of WhatsAppen

+31687563386